Назад до Цитрин

Цитрин

  1. Цитрин
  2. Научни данни за Цитрина
  3. Мистични свойства на Цитрина
  4. Лечебни свойства на Цитрина
  5. Магически свойства на Цитрина

Научни данни за Цитрина

Моос твърдост 7 с триъгълна кристална структура.

кварцове. Най-много се добива в Бразилия. Най-големи доставки има от мината „Сера” в щата Рио Гранде до Сул.

Понякога кварцовете, което е неправилно. Това объркване идва от факта, че понякога цвета на Цитринът много прилича на света на topaz .Topaz обаче е отделен вид минерал и затова не трябва да се бърка с Цитрин. Цитринът обаче се смята като алтернатива на topaz като birthstone за месец Ноември.

Повечето Сitrine на пазара първоначално е бил Аметист. Той е бил подложен на топлинна обработка, за да се превърне цвета му в златист. Независимо дали бижутата ви са с Аметист или Цитрин трябва да ги пазите от продължителното излагане на слънчева светлина.

Като скъпоценен камък Цитринът се среща изключително рядко. Най-добрите такива камъни са открити в Бразилия, Испания, Мадагаскар и Русия.

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Катрин

Камъните попринцип излъчват определено количество радиация , но това е мислене със съзнанието. Камъните притежават мъдрост и когато не са ви нужни (ако ги носите по себе си на гривна, колие и прочие) те сами се скриват, така че просто се доверете на усещането си кой ви привлича в момента. ♥️

Ана
Нмерих таблица в която пише всеки един минерал какво количество съдържа радиация и токсичност,оказа се,че не са толкова малко..но за цитрина не пишеше нищо..
Ана
Моля знае ли някой цитрин и аметист съдържат ли известно ниво на токсичност и радиация?
ALBA PASSION
ПОДСЪЗНАТЕЛНО , АСОЦИИРАМ „ЦИТРИНА” С „ КОСИТЕ НА ВЕНЕРА ” И ТОПЛИЯТ ПРИМАМЛИВ ГЛАС НА „АФРОДИТА . . .
Az imam cqla skalichka ne obrabotena
Виж още отзиви
Коментирай
loading...