PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Цитрин

Цитрин

  1. Цитрин
  2. Научни данни за Цитрина
  3. Мистични свойства на Цитрина
  4. Лечебни свойства на Цитрина
  5. Магически свойства на Цитрина

Мистични свойства на Цитрина

В древните времена Цитринът се е носел за защита от змийска отрова и зли мисли. Известен е като камъкът на късмета, тъй като насърчава успеха и изобилието, особено в бизнеса и търговията.

Цитринът е един от малкото камъни, които разсейват негативната енергия  и не изискват почистване и презареждане. Той излъчва топла енергия, която насърчава оптимизма. Привлича изобилието и е известен като „камъка на търговеца”. Може да го поставите например до касовия си апарат и това не само ще повиши оборота ви, но и ще го задържи на по-високи нива. Той засилва лечебната енергия на тялото и отваря човешкото съзнание към интуицията. Помага ви да се приспособите и адаптирате към промените случващи се в живота ви, като ви носи увереност и сигурност. Магнитното излъчване на Цитрина може да помогне за подобряване тембъра на гласа, което го прави много полезен за актьори и обществени говорители.

Помага за това не само да придобием определено богатство, но и да го задържим. Цитринът е полезен за насочването на творческата енергия във физическото тяло. Полезен е за изграждането на самочувствието. Цитринът ще ви вдъхне необходимата решителност, която ще ви позволи да взимате важни решения.

Рейтинг:
4.7/5 на базата на 7 оценки

Отзиви

Катрин

Камъните попринцип излъчват определено количество радиация , но това е мислене със съзнанието. Камъните притежават мъдрост и когато не са ви нужни (ако ги носите по себе си на гривна, колие и прочие) те сами се скриват, така че просто се доверете на усещането си кой ви привлича в момента. ♥️

Ана
Нмерих таблица в която пише всеки един минерал какво количество съдържа радиация и токсичност,оказа се,че не са толкова малко..но за цитрина не пишеше нищо..
Ана
Моля знае ли някой цитрин и аметист съдържат ли известно ниво на токсичност и радиация?
ALBA PASSION
ПОДСЪЗНАТЕЛНО , АСОЦИИРАМ „ЦИТРИНА” С „ КОСИТЕ НА ВЕНЕРА ” И ТОПЛИЯТ ПРИМАМЛИВ ГЛАС НА „АФРОДИТА . . .
Az imam cqla skalichka ne obrabotena
Виж още отзиви
Коментирай
loading...