Назад до Хематит

Хематит

  1. Хематит
  2. Научни данни за Хематита
  3. Мистични свойства на Хематита
  4. Лечебни свойства на Хематита
  5. Магически способности на Хематита

Магически способности на Хематита

Енергия: Проективна
Елемент: Огън
Сили: Изцеление, заземяване, гадаене

Хематитът е странен камък, тежък, твърд и сребристо черен на цвят. Дори самото му име е един вид загадка. Древните са го наричали Bloodstone, поради което позоваванията му в миналото са свързани с това име. Това е причината да има много оскъдна информация за магическите способности на този камък.

Все пак се знае, че Хематитът има енергия за заземяване и стабилизиране и насочва вниманието във физически план.

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 12 оценки

Отзиви

Тинка
Здравейте Милена! Интересувам се и от вашите гривни от хематит! tinka.tabakova5@gimail.com.
Златка
Здравейте Милена бих искала да се свържа с вас ако все още изработвате гривни /интересува ме от хематит/ zlati71@mail.bg
Милена обади ми се на 0888519342
Надя Матеева
Аз също съм бижутер,и правя различни колиета,гривни и обеци... От 30 години продавам камъни,и мога да кажа едно...всички камъни лекуват... Само има едно много важно условие... Камънете които лекуват и въздействат с енергия на човека,трябва да са истински...Подчертавам това,защото в момента на Българският пазар влязоха много китайски ментета,и също така се ползва и бял кварц или бял ахат,боядисани в различни цветове като различни камъни... По няколко начина се разпознават истинските.... един от най сигурните е по цепителноста... А боядисаните,като се намокрят,почват да пускат боя.Във интернет има много информация за видовете камъни...четете добре,за да не си купувате боклуци...Защото по принцип и търговците на бижута не винаги са виновни,понеже от борсата на едро са им продали ментета,с уверението че са естествени обработени камъни и са им показали фалшив сертификат.... Който е от София да си купува камъни от Земята и Хората а другите като мен ще си отваряме очите на четири.... :-)
ХРИСТИНА КИРИЛОВА
здравейте Милена,бих искала да се свържа с вас.Пишете ми pustra.duga@gmail.com
Виж още отзиви
Коментирай
loading...