Назад до Унакит

Унакит

  1. Унакит
  2. Научни данни за Унакита
  3. Мистични свойства на Унакита
  4. Лечебни свойства на Унакита
  5. Магически свойства на Унакита

Мистични свойства на Унакита

Носенето на този скъпоценен камък ще ви помогне да поддържате баланс между духовния и физическия свят. Той ще ви помогне да обедините силите си и да създадете живота от който се нуждаете.

Унакитът е отличен камък за премахване на пречкитеза вашето лично израстване. Тези пречки може да са проблем от детството или скорошно събитие, като развод, но те изцеждат енергията ви и задържат развитието ви. Медитацията с този камък ще ви помогне да се освободите от болка и гняв, които дълго време сте таяли в себе си.

Може да използвате Унакита и за повдигане на самочувствието си, тъй като той повишава смелостта и ви помага да вземете в свои ръце контрола над живота си. Чрез него можете да трансформирате гнева си в положителна и конструктивна енергия, като любов и състрадание.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Dnes si kupih ogarliza s tozi kamak-unakit.Sega sam s nego.Nadyvam se vsichko,koeto prochetoh za nego da e vyrno.Ot mnogoto biguta pogleda mi ne se otkasvasche ot nego i nakray go kupih.Malko e tamen za moyta koga ,no sche go nosy zaradi hubavata energiy ,koyto izlachva
Виж още отзиви
Коментирай
loading...