Назад до Слънчев камък

Слънчев камък

  1. Слънчев камък
  2. Научни данни за Слънчевия камък
  3. Мистични свойства на Слънчевия камък
  4. Лечебни свойства на Слънчевия камък
  5. Магически свойства на Слънчевия камък

Лечебни свойства на Слънчевия камък

Слънчевият камък повишава собствените лечебни сили на ползвателя си. Той стимулира вегетативната нервна система и подобрява хармоничното функциониране на всички органи на тялото. Много е полезен, когато се чувствате изтощен поради липсата на сън.

Слънчевият камък помага при хронични болки в гърлото и облекчава болката причинена от язви на стомаха. Облекчава хрущялни проблеми, ревматизъм и болки по цялото тяло.

Слънчевият камък ще ви освободи от депресията и чувствата на дискриминация и недостатъчност. Слънчевият камък засилва самоуважението и самочувствието.

Този камък има особено силни лечебни свойства когато се използва през деня на пряка слънчева светлина.

Рейтинг:
4.8/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Анонимен

Много красив и зареждащ камък ❤️

Даниела
Здравейте! Радвм се че попаднах на сайта ви. Много подробна информация откривам за камъните които ме вълнуват.Попаднах обаче на един син камък, който продавачката нарече blue goldstone. Когато поразрових информация за него, разбрах че у нас се нарича син слънчев камък. Очаквах да го срещна в сайта за по-подробно описание, свойства и т.н., но не го откривам. Може ли да допълните списъка с камъни, като прибавите и този. Благодаря ви от сърце за труда
анонимен
аз избирам камъните или те ме избират - влизам в магазинчето и който ме привлече, повечето не ги знам как се казват в него момент и в последствие се оказва, че не съм се подвела в избора си нито веднъж
Анонимен
Най-вероятно "тез двамата" са "алфата и омегата" - слънцето и сатурн... единицата и седмицата - аркан 17.. и т.н.
Веси
Аз го нося с черен оникс. Имам 2 гривни. Според мен не е задължително да избираме камъка според зодията , например. В два магазина бях и на двете места най- много ме привлякоха оникса и слънчевия камък. Някой има ли мнение как тези двамата съжителстват заедно ?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...