Назад до Сапфир

Сапфир

  1. Сапфир
  2. Научни данни за Сапфира
  3. Мистични свойства на Сапфира
  4. Лечебни свойства на Сапфира
  5. Магически свойства на Сапфира

Мистични свойства на Сапфира

В историята сапфира е бил използван, като защита от уроки. В Европа е бил използван, за да предпазва от зли магии и да ги връща обратно на този, който ги е изпратил. Магьосниците са използвали тези скъпоценни камъни, за да подобрят и насочат своите магически сили. Алхимиците отдавна свързват сапфира с елемента въздух. В Индия се смята, че това е камък на планетата Сатурн и че е портал към небесните светове.

Сапфирите могат да бъдат използвани за получаване на небесни послания и да ви изясни какво точно означава информацията, която получавате.

Този камък може да се използва по време на медитация и ще ви помогне да откриете вашия скрит потенциал. Ще ви помогне да изчистите психическото си съзнание и да започнете пътуването си.

Сапфирите ще ви помогнат да постигнете материалните си мечти и желания. Камъкът ще ви помогне да поддържате балансирана перспектива, което ви позволява по-добре да организирате вашите мисловни процеси, което гарантира траен успех и развитие на материалното положение.

Сапфирите насърчават честната игра и лоялност между партньорите и носи правилните заключения при наличието на несправедливи ситуации.

Жълтия сапфир е много нежен и помага да преодолеете психически рани от детството. Дава възможност да изкажете думите, които са необходими, за да се освободите от болката.

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Някой може ли да сподели относно на коя ръка се носи сапфира.
nqkoi
AWE IMAM SLABA SEDMA CHAKRA ZA KWO E TWA WE
Напишете нещо за розовия сапфир.
Има грешка в описанието: Лотусният сапфир Padparadscha е оранжев, отваря сакралната чакра и помага при безплодие, жълтия Pukhraj- чакрата на слънчевия сплит и привлича богатство.
Билянка Гецова
Години наред носех пръстен със сапфир и диаманти- сертифицирани, купен от Шри Ланка. Последните години отказах да го нося, защото четох че в някои държави се давал на монахините за да ги опази целомъдрени, на мен явно ми беше въздействал по този начин защото в продължение на няколко години нямах никакво желание за секс. Въпреки това като се замисля финансовото ми състояние рязко намаля, от както заключих в сейф пръстенчето..
Виж още отзиви
Коментирай
loading...