Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Кристали и камъни  »  Работа с кристалите и ка...  »  Решаване на проблеми чрез кристалите

Решаване на проблеми чрез кристалите

Решаване на проблеми чрез кристалите

Много често в работата с кристали и в делничния си живот бивате изправени пред ситуации или въпроси, пораждащи съмнения, несигурност или други затруднения. Обикновено това наричаме „проблем". Колкото по-обвързани сте със ситуацията, в която се корени проблемът, толкова по-тежък става той. При повече такива обвързаности по-многобройни са емоциите и противоречивите мисли, които се сблъскват и го усложняват. Скоро решавате, че е трудно, ако не и невъзможно, да постигнете в себе си яснотата, която ще ви позволи да намерите изхода от проблема. За да се справите, е нужно първо да разберете точно защо определени емоции и мисли са замесени в него и каква цел обслужват те. После трябва да умеете да се избавите от личното си пристрастие към проблема и да се обърнете за отговор към висшите напътстващи ви сили. Когато успеете да направите това, проблемът става по-малко емоционален или травмиращ. Заприличва по-скоро на мозайка, в която е необходимо да напаснете късчетата, за да откриете правилното решение.

Проблемите трябва да се превърнат в нещо делнично, изискващо от вас най-подходящата реакция. Това не означава, че вече няма да се ангажирате мисловно и емоционално, а че няма да робувате на мислите и емоциите си. Когато престанете да им се подчинявате, скоро ще премахнете всички съмнения, несигурност или каквито и да било затруднения. Ще можете ясно да чувате мъдростта, която се таи във вас самите, и ще знаете как да постъпите.

Ето един начин да преодолеете с помощта на кварцовите кристали емоциите и мислите, така че да постигнете прояснение, позволяващо ви да прозрете решението на проблема си.

Как да се отървете от проблемите посредством кварцовите кристали

 1. Усамотете се в някое тихо място, където няма да ви безпокоят. Вземете със себе си кварцов кристал, за предпочитане безцветен. Ако се чувствате емоционално напрегнати или свръх- възбудени, използвайте леко опушен кристал, който сякаш ви заземява и успокоява. Той не трябва да е мътен, а бистър - така че да можете да виждате в него.
 2. Центрирайте се и се заземете. Дръжте кристала пред себе си с две ръце и гледайте в него. (Зрението ви не бива да бъде дифузно, както при техниката за взиране в кристал.)
 3. Изречете проблема си в кристала. Той ще погълне всички свързани с него вибрации.
 4. После изчистете вибрациите от кристала. Прочиствайки го, представете си как те попиват в земята, където ще бъдат преобразувани. Същевременно почувствайте съответното ускоряване на собствените ви вибрации. Дори може да усетите тялото си олекнало.
 5. Прочистете себе си и помещението.
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 15580

Препоръчани продукти

Коментари за Решаване на проблеми чрез кристалите

 1. .

  Mnogo polezni preporuki, blagodarj.

 2. 1.

  здравейтей. много ми харесва тези неща.

 3. 2.

  Silata na kristalite otdavna e izvestna. As imam Ahat Oniks iTurmalin. Ot kakto gi nosja vsicko mi se struva po lesno ot predi. Redovno ceta saita i sam ocarovana ot temite .Blagodarja Vi za vsicko.

 4. 3.

  Blagodarq,mnogo e polezno. <3

 5. 4.

  kak da po4istq sebe si I staqta sled kontakta s moq Kristal?

 6. 5.

  Тези теми ми харесват много

 7. 6.

  nai dobria sait

Подобни статии

Кварц ангелска аура

Кварц ангелска аура

Това е прозрачен кварцов кристал, който се е образувал при смесването на минерализирана платина, сре...
Кварц ангелски крила

Кварц ангелски крила

Това е кристал, който е много тясно свързан с Ангелита и има форма, която наподобява крилете на анге...
Апатит

Апатит

Апатит се среща в много форми и цветове и е лесно да се обърка с половин  дузина други минерали...
Аква аура кварц

Аква аура кварц

Този камък е комбинация между алхимията и науката, тъй като съчетава две уникални вещества – к...
Арагонит

Арагонит

Арагонит се среща в Испания, Мексико, Мароко и американските щати Ню Мексико и Аризона. Открит е за ...