Назад до Работа с кристалите и камъните

Разчитане на записа в крисал

Когато за първи път ви попадне кварцов кристал, вие обикновено решавате да изчистите от него всички предишни вибрации. Много често обаче в кристала се съхранява информация, която може да ви бъде от полза. Съществуват кристали, нарочно програмирани с информация за онези, които ще ги открият в някакъв по-късен момент. Някои от програмите са от скоро, други идват от древни цивилизации. Можете съзнателно да предадете образ или съобщение на някого, който да ги възстанови в бъдещето. В подобни случаи ще пожелаете да откриете какво се съдържа в кристала, вместо автоматично да го прочистите. Ето една техника, която ви позволява да разбудите съдържанието на кварцовите кристали.

  1. Докоснете кристала с две ръце. Ако искате, отдръпнете ги малко, едва поддържайки допира с камъка. И двата начина са правилни.
  2. Затворете очи и се фокусирайте върху точката на третото око.
  3. С ръце, допрени до кристала, започнете да вдишвате и издишвате през носа бавно и дълбоко. При всяко издишване се отпускайте все повече.
  4. Освободете се от всички мисли, които идват в ума ви, докато останете просто фокусирани върху кристала.
  5. Почувствайте как сякаш вибрирате в съзвучие с кристала.
  6. Вибрирайки така, трябва да чувствате силна решимост да научите какво се съдържа в него. Поддържайте тази решимост през цялото време.
  7. Можете да получите съхранената в кристала информация по два начина:
    1. Точката на третото око ще започне да просветва и ще видите в него образи, които разкриват заложеното в кристала.
    2. Ще добиете представи за съдържанието. Те могат да са доста силни или много слаби. Не се опитвайте да използвате интелекта си или те ще престанат да идват. Просто останете в отворено, възприемчиво състояние.
  8. Когато приключите, прочистете камъка, ако имате желание за това. Прочистете себе си и онова, което ви заобикаля, посредством метода на окадяването.

Ако искате съзнателно да предавате образи или съобщения другиму, първо програмирайте кристала така. После партньорът ви ще използва гореописаната техника, за да получи информацията. Това е подходящ начин родителите да „завещават" някакъв опит или послания на децата си или пък учител на своите ученици.

Рейтинг:
2.3/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Анонимен
Здравеите аз сам на 12 години и се интересувам много от тези неща ,но понеже сам по малка и ме притеснява това ,че тази информация която доиде при мен дали ще ми навреди?
Maрия
Благодаря ти!!!
Явор
Ооо,приятелю става и още как. Трябва деа повярваш и да се докоснеш до собствения си ум. Там информацията е необятна. Свържи се с природата. Опитай се да ползваш кристали,когато не си у вас. Хората си мислят,че нищо не се получава, но всъщност не са докоснати със земята. В апартамента не става, в къщата също. Краката ти трябва да докосват ЗЕМЯТА. ЗАПОМНИ ГО ! Успехи. Помни. "Досег със земята"
Анонимен
При вас стана ли?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...