Назад до Опал

Опал

  1. Опал
  2. Научни данни за Опала
  3. Мистични свойства на Опала
  4. Лечебни свойства на Опала
  5. Магически свойства на Опала

Магически свойства на Опала

Енергия: Проективна, възприемчива
Елемент: Всички елементи
Божество: Купидон
Сили: Астрална проекция, красота, пари, късмет и сила

За много хора опала е известен като камъка на скръбта, нещастието и лошия късмет. Това обаче не е особено вярно. Опалът се среща в множество цветове и качествата на много други камъни и като такива те могат да бъдат „програмирани” или натоварени с почти всякакъв вид енергия, използвана в много заклинания.

Опалите се носят по време на пътувания с астрална проекция, за да улеснят процеса, но също и за защита. Опалите се носят, за да си припомним минали превъплъщения и са предпочитани от много хора за развитие на психичните сили. Като бижута от опал най-подходящи са обеците.

Огнените опали често се използват в магии за теглене на пари. Те се използват и в ритуали за увеличаване на страстта в една връзка. Той е отличен за работа с четирите елемента, за насочване на енергиите по позитивен начин.

Черните опали са високо ценени от магьосниците. От тях се правят магически амулети, които привличат късмета. Всички видове опали се считан за камъни носещи късмет.

Внимавайте опалите са изключително чувствителни към енергиите и вибрациите на ползвателя  си и ги проектират в същия им вид. Което от една страна е много добре, ако вярвате силно и излъчвате положителни вибрации те ще бъдат отразени от опала и ще привлекат още положителни вибрации. От друга страна ако излъчвате отрицателни вибрации те ще заредят камъка с отрицателна енергия и в резултат ще привличате още отрицателна енергия. Затова НЕ използвайте опал, ако се чувствате зле, песимистично или отрицателно настроен по какъвто и да е начин, защото това само ще усложни проблема ви.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Искам син перуански опал
Аз имам бял опал невероятен е...
Незнам дали помага, но е много красив камък.
фани
Аз имам такав камак на скоро ми е купен но наистина ми помага
Милена Димитрова
Здравейте!Имам въпрос.Кои камъни са кристали и кои минерали?Имам къмък,който не мога да определя какъв е?Бихте ли ми помогнали?Благодаря ви !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...