Назад до Лепидолит

Лепидолит

  1. Лепидолит
  2. Научни данни за Лепидолита
  3. Мистични свойства на Лепидолита
  4. Лечебни свойства на Лепидолита
  5. Магически свойства на Лепидолита

Лечебни свойства на Лепидолита

Поставен върху тялото  Лепидолитът ще намери проблемното място по тялото ви и чрез подходящи вибрации внимателно ще започне да изпраща своята енергия. Лепидолитът укрепва имунната система преструктурира ДНК-то и подобрява генерирането на отрицателни йони. Облекчава алергии, изтощение, епилепсия и болестта на Алцхаймер. Той е и детоксикатор за кожата и съединителната тъкан. Ако се приема като елексир е отличен за жени, които са в менопауза.

Когато се комбинира с Рубелит (розов турмалин) е изключително мощен за успокояване и изцеление, особено в емоционалните области. Лепидолитът може да се прилага директно върху болните места по тялото. Помага при нервна болка, ишиас, невралгия и ставни проблеми.

Лепидолитът е известен като мощно болкоуспокояващо. Намалява лошото въздействие от упойките и зависимостта от лекарства, алкохол, цигари или храна. Осигурява чудесен щит срещу ефектите на съвременните замърсявания.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Кристалина
Лепидолитът съдържа Алуминий и не се проема като елексир, защото е токсичен! Внимателно предоставяйте подобна информация. Има хора, които ще ви се доверят!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...