PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Кунзит

Кунзит

  1. Кунзит
  2. Научни данни за Кунзита
  3. Мистични свойства на Кунзита
  4. Лечебни свойства на Кунзита
  5. Магически свойства на Кунзита

Лечебни свойства на Кунзита

Кунзитът е много мощен лечебен камък, който има благоприятен ефект върху много части на човешкото тяло. Помага на хората страдащи от вътрешни смущения да постигнат баланс между разума и емоциите си. Облекчава ишиан и други болести по ставите, като се прилага вечер. Редовната консумация на Кунзитова вода ще балансира производството на кръвни тела и ще подобри циркулацията на кръвта.

Виолетовия Кунзит регулира дейността на щитовидната жлеза и стимулира хормоналния баланс. Розовият Кунзит предпазва от стесняване на артериите, отпуска напрегнатите мускули и облекчава ревматизма и артрита.

Кунзитът е много полезен и при лечение на наркотична и алкохолна зависимост и насърчава толерантност към другите. Подобрява способността да се справяте с критиките и стимулира самостоятелното развитие.

Кунзитът трябва да се носи в пряк контакт с кожата, за да ви предостави най-добрите си лечебни качества. За облекчаване на болката трябва да бъде поставен директно върху засегнатата област. Камъкът трябва да бъде почистван с топла течаща вода всеки път преди употреба и след това да се презареди през нощта в купа със сухи камъни хематит.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Анонимен
Нежен камък и мн женствен
Виж още отзиви
Коментирай
loading...