PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Кристали и Звуци

Кристали и Звуци

  1. Кристали и Звуци
  2. Упражение с кристал и звук
  3. Използване на звука в работата с кристали

Използване на звука в работата с кристали

  1. Решете какво точно искате да постигнете посредством кристалите.
  2. Заемете се с техниката, която най-добре обслужва намеренията ви.
  3. Използвайки кристалите според спецификата на ситуацията, изберете интуитивно звук, който най-точно отразява целта ви. Ако например сте се насочили към лечебна техника, фокусирайте се върху оздравяването, сякаш то вече е постигнато. Какъв звук или звукова комбинация ви се струва, че подхожда най-добре на това състояние?
  4. Изпейте този звук или го изсвирете на някакъв инструмент.
  5. Изпратете го в кристала и навън през върха му. Това усилва ефекта на камъка.
  6. Ако искате, можете да програмирате звука в кристала, като го произведете, вкарате го вътре и го оставите там. При желание заключете звука в кристала с помощта на техниката за програмиране. След това камъкът ще излъчва вибрациите, които съответстват на звука, докато го прочистите. Нека този, за когото са предназначени звуковите вибрации, носи кристала или го държи в близост до себе си.
  7. След като приключите работата с кристалите, прочистете ги. Това ще заличи звуковите вибрации и всичко друго, което може да е попаднало в камъка.

Как да определите какъв звук да използвате? Ако сте изпълнявали първото упражнение, обърнете се към натрупания личен опит и към интуицията си, за да изберете най-подходящите за ситуацията звуци. Ако ли не, спрете се интуитивно на звук, който хармонира с конкретната ситуация. И в двата случая трябва да разчитате най-вече на собствената си интуиция. След като си изберете звук, отърсете се от всякакви опити да преценявате своите мисли и чувства и го използвайте. Продължете, променяйки звука, ако е необходимо, докато усетите, че е време да спрете. След това проверете получените резултати във физическата вселена.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...