BIBIOTIC - българският постбиотик от ново поколение
Назад до Арагонит

Арагонит

  1. Арагонит
  2. Научни данни за Арагонита
  3. Мистични свойства на Арагонита
  4. Лечебни свойства на Арагонита

Мистични свойства на Арагонита

Традиционно Аргонита е камък за обучение. Той се използва при дълбока и спокойна медитация, тъй като издига емоциите. Представя ни една ясна картина и ни учи да сме търпеливи, когато сме подложени на стрес. Помага ни при взимането на решения за бизнеса и лични проблеми.

Шестоъгълните кристални форми на Аргонита символизират хексаграма и звездата на Давид. Кристалните му клъстери ни показват как човек се отнася към Вселената като цяло. Те излизат навън от центъра на камъка, както индивидуалната душа, която расте и се проявява чрез преживяванията и събитията в живота.

Арагонита ни напомня за нашия истински център, тъй като неговата енергия влиза и се появява около нас, като житейските събития. Той отразява нашето духовно и физическо развитие и как си взаимодействаме със света около нас и живота.

Това е добър камък за семейната среда, тъй като действа успокояващо и облекчава вътрешното безпокойство и нерви. Камъкът ни учи на самодисциплина и помага на човек с упорство да се движи напред в живота, преодолявайки старите ограничения.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...