PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Ангелит

Ангелит

  1. Ангелит
  2. Научни данни за Ангелита
  3. Мистични свойства на Ангелита
  4. Лечебни свойства на Ангелита

Научни данни за Ангелита

Анхидрита е сравнително често срещан седиментен минерал, който образува огромни скални слоеве. Той не се образува директно, а в резултат на обезводняването на скалите формиращи минералния гипс. Тази загуба на вода предизвиква намаляване на обема на скалния слой и води до образуването на пещери. Добрите екземпляри на минерала са изключително редки. Такива са намирани в Мексико и Перу, те са със хубав син цвят. Понякога обаче се появяват и лилаво-сини анхидрити, точно те се наричат ангелит заради ангелския си цвят.

Анхидрита се среща в Мексико, Перу, Германия и американския щат Ню Мексико, но по-късно е получил своето наименование Ангелит. Това е станало по време на Хармоничната Конвергенция през 1987г. в Перу. Използва се за съзнателна връзка с Ангелските светове, посредством вибрацията на този страхотен лилаво-син камък.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Божана Петрова
Много нежен камък:) Поздравления за блога - съдържа ценна и систематизирана информация.
Silvana
mnogo krasiv kamyk ,angelska krasota!
Анонимен
Neveroqten , nejejen , i krasiv kamak !!!
Гинка Георгиева
Получих подарък - гривна, в която има и ангелит, в любимия ми цвят. Много красив камък.
До анонимен от 11 октомври
Това българите са голяма работа! Човек нещо реши да направи, и хоп - винаги има някоя голяма умна глава, да му дава акъл и да го кастри! Хората са си направили труда да направят сайт, да опишат систематизирано толкова много камъни! И умникът от 11 октомври, хоп - да се направи на интиресен: "Внимавайте и се подготвяйте добре..." Можеше ли и без това!? Ама не, бай ганьо с комплексите си за малоценност трябва да се покаже, колко е велик!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...