🥗 Актуални продукти в промоция на NEWAGE.BG
Назад до Ангелит

Ангелит

  1. Ангелит
  2. Научни данни за Ангелита
  3. Мистични свойства на Ангелита
  4. Лечебни свойства на Ангелита

Мистични свойства на Ангелита

Ангелитът е отличен балансьор и привежда в съответствие физическото тяло с етеричната мрежа. Свикнали сте да търсите ангели, когато имате нужда от подкрепа и за засилване на психическата връзка с единството на вселената и ангелското царство. Ангелитът се използва, за да ви помогне в това астрално пътуване и да повиши сетивното ви съзнание.

Всеки от сините и синьо-зелените камъни е свързан с определена форма на комуникация. Тюркоазения цвят помага на човек за постигане на целите и мечтите. Синьо-зеления цвят помага да изразим нашите най-дълбоки духовни истини.

Ангелитът се смята за много полезен за постигането на телепатична комуникация. Ако двама души желаят да бъдат свързани по този начин, докато са разделени физически те могат да носят по едно парче ангелит. Тази връзка ще бъде засилена още повече, ако камъните са предварително програмирани за тази цел.

Ангелитът носи вътрешен мир, спокойствие и фокусира най-високите сфери на небесната светлина. Това е един великолепен камък, който притежава енергия и сила наричана Каруна. Тя въплъщава състрадание, милост и нежност.

Рейтинг:
3.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Божана Петрова
Много нежен камък:) Поздравления за блога - съдържа ценна и систематизирана информация.
Silvana
mnogo krasiv kamyk ,angelska krasota!
Анонимен
Neveroqten , nejejen , i krasiv kamak !!!
Гинка Георгиева
Получих подарък - гривна, в която има и ангелит, в любимия ми цвят. Много красив камък.
До анонимен от 11 октомври
Това българите са голяма работа! Човек нещо реши да направи, и хоп - винаги има някоя голяма умна глава, да му дава акъл и да го кастри! Хората са си направили труда да направят сайт, да опишат систематизирано толкова много камъни! И умникът от 11 октомври, хоп - да се направи на интиресен: "Внимавайте и се подготвяйте добре..." Можеше ли и без това!? Ама не, бай ганьо с комплексите си за малоценност трябва да се покаже, колко е велик!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...