Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Кристали и камъни  »  Кристали и камъни от А д...  »  Аметрин  »  Лечебни свойства на Аметрина

Аметрин

Аметрин

Лечебни свойства на Аметрина

Укрепва нервната система, стимулира притока на кислород към тялото и подпомага процеса на оздравяване след тежко заболяване. Стимулира дейността на мозъка и подобрява емоционалните преживявания. Камъкът помага срещу втвърдяването на вените, деменция, глухота и проблеми с очите. Ако го носите на врата близо до щитовидната жлеза намаля треперенето и изпотяването.

Елексир от аметрин се използва за премахване на токсините от тялото. Намалява и облекчава някои от симптомите на физическото заболяване. Подобрява имунитета и увеличава усвояването на кислорода. Хора на които им предстои трансплантация на органи е добре да имат аметрин защото той ще помогне за приемането на чуждото тяло.

Медитациите с аметрин ще ви помогне да постигнете спокойствие по-бързо и по-лесно да достигнете до алтернативните светове. Отваря портали към нови измерения, нови възприятия и нови идеи.

Рейтинг: 3.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 4917

Препоръчани продукти

Коментари за Аметрин

  Подобни статии

  Визуализация с крисал

  Визуализация с крисал

  Визуализацията е картина, която построявате в своя вътрешен взор, използвайки поредица от взаимно св...
  Сънищата и кристалите

  Сънищата и кристалите

  Друг метод, който бихте могли да използвате, за да развиете способността си за придвижване и работа ...
  Кристали и Звуци

  Кристали и Звуци

  Какви са свойствата на звука, които го правят толкова могъщо средство ? Както вече изтъкнахме, всек...