PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Чароит

Чароит

  1. Чароит
  2. Научни данни за Чароита
  3. Мистични свойства на Чароита
  4. Лечебни свойства на Чароита

Научни данни за Чароита

Моос твърдост от 5 до 6 с triclinic кристална структура.

Чароитът е необичаен минерал, който се среща много рядко. За момента има само едно находище в областта Алдан в Русия. Чароитът се формира от промяната във варовиците, породена от проникване на алкално богатия nephline syenite. Други фактори са топлината, налягането и инфузията на уникални минерали в скалата. Защо Чароитът не се среща на други места все още не е напълно изяснено, но това вероятно се дължи на химически уникален варовик, който е подложен на уникални физически условия и химически уникално проникване.

Чароитът се използва като декоративен камък и като скъпоценен камък. Цвета му варира от лавандула, люляк и теменужки до тъмно лилаво. Всички тези цветове могат да присъстват и само в един камък. Външния вид на Чароита не може да се сбърка с нито един друг минерал. Има вид на лилав мрамор, който за повечето хора изглежда като нещо изкуствено. Той просто изглежда неестествено красив, прекалено красив, за да е истина.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Гери
От магазинчето за кристали на Оборище 86 (до Ситняково)
Nikol Чароит може да се купи от Русия- има в техните сайтове, там проверете.
Ния
Извинете, но много бързах и направих един куп грешки!Та, молбата ми е да ме ориентирате от къде мога да купя чароит, но истински!
Ния
От къдеда си купя истински чаорит?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...