Назад до Флуорит

Флуорит

  1. Флуорит
  2. Научни данни за Флуорита
  3. Мистични свойства на Флуорита
  4. Лечебни свойства на Флуорита
  5. Магически свойства на Флуорита

Мистични свойства на Флуорита

аурата.

Флуоритът помага за ченълинга, той е отличен помощник за свързване с акашови записи, даващи отговори за миналите ви животи. Подпомага и комуникацията с духове, феи, елфи и други духовни същества.

Комбиниран с други камъни засилва тяхната енергия, особено ако са камъни засилващи духовността и развиващи истината и мира.

Въпреки че обикновено са полупрозрачни Флуоритите биват и с нюанси на бяло, кафяво, синьо, жълто, лилаво, червено и зелено.

Rainbow Флуорит – Тази разновидност на Флуорита съдържа три различни цвята виолетово, зелено и синьо. Тъй като този камък съдържа три цвята той ще ви помогне да се излекувате на три нива: духовно, емоционално и умствено. Каквито и да са вашите проблеми Rainbow Флуоритът ще ви насочи какво да направите, за да постигнете пълно изцеление.

Лилав Флуорит  – подобрява способностите ви за медитация, увеличава психическото ви развитие и носи душевен мир и пълнота. Тъй като ние постоянно се развиваме духовно, стигаме до момент, когато трябва да поемем някакъв ангажимент. Лилав Флуорит ще ви помогне да си отговорите на въпроса, дали сте готови да поемете тази отговорност. Този камък излъчва енергия и светлина директно в тялото. Лилав Флуорит подпомага здравословното състояние на кожата, костите и мускулната система.

Зелен Флуорит –служи за изцеление на всички нива. Този камък позволява на съзнанието да разбере нашите сърдечни проблеми и да започне да ги лекува. Зеленото е цветът на растежа и изцелението. Използвайте този камък като мост към вашето личностно израстване. Той е успокояващ камък, но в същото време ни дава и кураж да продължим напред по пътя на духовното развитие.

Син Флуорит – успокоява гърлото, носа и ушите. Носи изкупително облекчение, когато сте в кармична безизходица.

Жълт  Флуорит – повишава съсредоточеността , сътрудничеството и прилежността.

Итрий – необичайно рядка и красива форма на лилав Флуорит идваща от Мексико. Необичайно е това, че той не се цепи, като другите форми на Флуорит и е много гъст. Итрият за разлика от другите Флуорити е повече свързан с физическия свят. Итриевият Флуорит съдейства за заземяване на идеите ви, като съдейства за това те да се случат в действителност. Друг начин да извличате енергия от този камък е като приведете психическите концепции във вид, който да е разбираем за обикновения човек.

Двойна пирамида – подравнява духа с физическия план, вътрешната с външната информираност, развива и двете полукълба на мозъка, енергизира коронната чакра и ви просветлява в света на кармата.

Рейтинг:
4.2/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Джиджи
Алоха, това, което сте чели се отнася за елемента Флуор и няма нищо общо с минерала Флуорит.
Алоха
Не беше ли вреден флуорида?!?!?! Навсякъде се говори че закърнява третото око
Виж още отзиви
Коментирай
loading...