Назад до Тюркоаз

Тюркоаз

  1. Тюркоаз
  2. Научни данни за Тюркоаза
  3. Мистични свойства на Тюркоаза
  4. Лечебни свойства на Тюркоаза
  5. Магически свойства на Тюркоаза

Магически свойства на Тюркоаза

Енергия: Възприемчива
Елемент: Земя
Божества: Хатор, Буда, Великият Дух
Сили: Защита, кураж, пари, любов, приятелство, изцеление и късмет

Тюркоаз се използва за привличане на пари и се носи по време на магии и заклинания за забогатяване. Когато е получен като подарък, тюркоаза носи богатство и щастие.

Камъкът се използва и за любовни магии и заклинания. Често се използва и за насърчаване на семейната хармония. Ако цветът на камъка избледнява, това се случва и с любовта на този който го носи.

Освобождавайте хематит и го оставите да се презарежда вечерта.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

svetla
През 2010 намерих торбичка със сребърни бижута.Сред тях и много красив голям тюркоазен медальон.Тази година ги почистих и започнах да ги нося от около месец и не мога да ви опиша колко различно се чувствам.До сега съм носила само злато но то ме задушаваше .Тези бижута ми връщат страста към живота .
Купихме обички с тюркоаз на дъщеря ми, която е зодия Стрелец, но ги нося аз... Нещо странно ме привлече, уж само щях да ги пробвам, а не ги свалих повече. Предполагам, че така е трябвало да стане. Сега, като чета за този камък...
Анонимен
От сашо ' аз съм зодия риби
Анонимен
Нося тюркоаз висулки от 3 месеца. За сега първо впечатление, косата ми пониква отново. Не карам на кой да ми вярва' но за мен това е истина' името ми е сашо на 46г'
софия тони иванова
този камък е един от най редките камъни в света,а също така и е най красивият камък в света
Виж още отзиви
Коментирай
loading...