Назад до Рубин

Рубин

  1. Рубин
  2. Научни данни за Рубина
  3. Мистични свойства на Рубина
  4. Лечебни свойства на Рубина
  5. Магически свойства на Рубина

Мистични свойства на Рубина

Рубинът е прекрасен скъпоценен камък, който ще донесе огъня в живота ви. Ако искате да живеете интензивен живот, но имате трудности в това да запазите концентрацията си, рубина ви помогне да запазите фокуса си и да внесете повече яснота и мъдрост в живота си. Този камък ще ви помогне да изберете най-добрия път за вас. Със своята сила рубина ще разпали страстите ви и ще ви помогне да останете мотивирани. Ще бъдете много по-силен, когато се съпротивявате на саморазрушителните модели, които сте имали в миналото.

Рубинът е страхотен щит срещу вредните намерения. Ако се намирате в някакъв правен спор или личен конфликт, този камък ще ви помогне да постигнете правилния резултат. Рубинът ви предпазва от психически или физически атаки.

Една легенда разкачва, че рубина защитава градината ви от пролетни бури. Ако благословите и четирите ъгъла на градината си с рубин ще я предпазите от вятър, дъжд и градушка.

Ако сложите рубин до леглото си това ще насърчи вашите мечти, като съзнателния ви ум ще си взаимодейства с вашето подсъзнание. С негова помощ ще се изправите срещу демоните си и ще имате силата да ги победите.

Ако сънувате рубин това означава, че ви очакват печалби.

Рейтинг:
4.3/5 на базата на 8 оценки

Отзиви

Evgeni
Ima li veroyatnosta da izlezne v Bulgaria
Много хубаво
Анонимен
та ти
Анонимен
Красив камЪк, има вътрешна енергия.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...