Решаване на проблеми чрез кристалите

Решаване на проблеми чрез кристалите

Много често в работата с кристали и в делничния си живот бивате изправени пред ситуации или въпроси, пораждащи съмнения, несигурност или други затруднения. Обикновено това наричаме „проблем". Колкото по-обвързани сте със ситуацията, в която се корени проблемът, толкова по-тежък става той. При повече такива обвързаности по-многобройни са емоциите и противоречивите мисли, които се сблъскват и го усложняват. Скоро решавате, че е трудно, ако не и невъзможно, да постигнете в себе си яснотата, която ще ви позволи да намерите изхода от проблема. За да се справите, е нужно първо да разберете точно защо определени емоции и мисли са замесени в него и каква цел обслужват те. После трябва да умеете да се избавите от личното си пристрастие към проблема и да се обърнете за отговор към висшите напътстващи ви сили. Когато успеете да направите това, проблемът става по-малко емоционален или травмиращ. Заприличва по-скоро на мозайка, в която е необходимо да напаснете късчетата, за да откриете правилното решение.

Проблемите трябва да се превърнат в нещо делнично, изискващо от вас най-подходящата реакция. Това не означава, че вече няма да се ангажирате мисловно и емоционално, а че няма да робувате на мислите и емоциите си. Когато престанете да им се подчинявате, скоро ще премахнете всички съмнения, несигурност или каквито и да било затруднения. Ще можете ясно да чувате мъдростта, която се таи във вас самите, и ще знаете как да постъпите.

Ето един начин да преодолеете с помощта на кварцовите кристали емоциите и мислите, така че да постигнете прояснение, позволяващо ви да прозрете решението на проблема си.

Как да се отървете от проблемите посредством кварцовите кристали

 1. Усамотете се в някое тихо място, където няма да ви безпокоят. Вземете със себе си кварцов кристал, за предпочитане безцветен. Ако се чувствате емоционално напрегнати или свръх- възбудени, използвайте леко опушен кристал, който сякаш ви заземява и успокоява. Той не трябва да е мътен, а бистър - така че да можете да виждате в него.
 2. Центрирайте се и се заземете. Дръжте кристала пред себе си с две ръце и гледайте в него. (Зрението ви не бива да бъде дифузно, както при техниката за взиране в кристал.)
 3. Изречете проблема си в кристала. Той ще погълне всички свързани с него вибрации.
 4. После изчистете вибрациите от кристала. Прочиствайки го, представете си как те попиват в земята, където ще бъдат преобразувани. Същевременно почувствайте съответното ускоряване на собствените ви вибрации. Дори може да усетите тялото си олекнало.
 5. Прочистете себе си и помещението.
5.0, 2 гласа
прегледи 13461

Препоръчани продукти

loading...

Коментари за Решаване на проблеми чрез кристалите

 1. 1.

  Mnogo polezni preporuki, blagodarj.

 2. 2.

  здравейтей. много ми харесва тези неща.

 3. 3.

  Silata na kristalite otdavna e izvestna. As imam Ahat Oniks iTurmalin. Ot kakto gi nosja vsicko mi se struva po lesno ot predi. Redovno ceta saita i sam ocarovana ot temite .Blagodarja Vi za vsicko.

 4. 4.

  Blagodarq,mnogo e polezno. <3

 5. 5.

  kak da po4istq sebe si I staqta sled kontakta s moq Kristal?

 6. 6.

  Тези теми ми харесват много

 7. 7.

  nai dobria sait

Подобни статии

Брекча яспис

Брекча яспис

Брекча ясписът подобрява способностите за организация, релаксация и усещането за цялостност. Носи ща...

Морган Хил маков яспис

Морган Хил маков яспис

Морган Хил Маков яспис – среща се в областта Morgan Hill в Калифорния, откъдето идва и името м...

Рейнбоу яспис

Рейнбоу яспис

Рейнбоу ясписът – успокоява емоционалния стрес и ви помага да се чувствате спокойни и сигурни....

Пейзажен яспис

Пейзажен яспис

Пейзаженият яспис отдавна се използва за създаването на хармония, баланс и внасянето на положителна ...