PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Опал

Опал

  1. Опал
  2. Научни данни за Опала
  3. Мистични свойства на Опала
  4. Лечебни свойства на Опала
  5. Магически свойства на Опала

Лечебни свойства на Опала

Опалът е известен с това, че укрепва волята ни за живот. Той се свързва със сърцето и стимулира жлезите отговарящи за обмяната на веществата. Опалът има благоприятен ефект върху човешката психика и ни облива с топла лечебна енергия, която възстановява хармонията в нас.

Бял опал – значително увеличава производителността ни, чрез активиране на необходимите жлези. Регулира биоритмиите, като избягва противоречиви енергии, които могат да доведат до неконтролируемо поведение, от трескава дейност до пълно бездействие. Хармонизира желанието за правене на любов и възстановява удоволствието от яденето, което облекчава хранителните смущения.

Огнен опал – подкрепя ви по време на емоционални сътресения и е прекрасен камък с който можете да се освободите от минало бреме. Резонира с корема и долната част на гърба и лекува червата, бъбреците, балансира надбъбречните жлези и помага при изгаряния. Той стимулира и половите органи.

Син опал – помага да достигнете до своето духовно предназначение. Полезен е когато предишния ви житейски опит се отразява на настоящия ви живот. Добър е за лекуване на етерното тяло.

Синьо-зелен опал (Chrysopal) – детоксикира и регенерира черния дроб и облекчава свиването на гърдите от проблеми със сърцето.

Зелен опал – укрепва имунната система и помага за облекчаване на настинки и грип.

Розов опал – може да бъде особено полезен в изцелението на болки в главата. Насърчава регенерирането на тъканите и лекува нарушения на кръвта, напрежение в мускулите, проблеми с гръбначния стълб, менопауза и др.

Черно-кафяво-сив опал – особено полезен за освобождаване на сексуалното напрежение, породено на емоционална основа. Черният опал ще погълне болката и/или заболяване, заменяйки го с лечебна дъга и светлина.  Може да облекчи хроничните проблеми с костите и да противодейства на нежеланите лекарствени реакции и намаляване на токсичността в организма.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Искам син перуански опал
Аз имам бял опал невероятен е...
Незнам дали помага, но е много красив камък.
фани
Аз имам такав камак на скоро ми е купен но наистина ми помага
Милена Димитрова
Здравейте!Имам въпрос.Кои камъни са кристали и кои минерали?Имам къмък,който не мога да определя какъв е?Бихте ли ми помогнали?Благодаря ви !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...