Назад до Оникс

Оникс

  1. Оникс
  2. Научни данни за Оникса
  3. Мистични свойства на Оникса
  4. Лечебни свойства на Оникса
  5. Магически свойства на Оникса

Мистични свойства на Оникса

Оникса увеличава щастието, интуицията и инстинктите. Той също така намалява сексуалното желание и помага да променим лошите си навици.

Формите и окраските на толкова очарователни, че някои дори предполагат, че оникса ни разказва история или поука. Той е много силен камък и се използва за душевната работа, тъй като разказва историята на ползвателя си.

Оникса е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс н а ума и тялото, както и силата на духа. Оникса се препоръчва за непостоянните и вятърничави хора, защото ще им помогне да слязат на земята и да фокусират вниманието си. Оникса ще ви помогне да постигате целите и задачите си с по-голямо самочувствие. Препоръчително е да се комбинира с перли или диаманти, за увеличаване на метафизичните му качества.

Рейтинг:
3.8/5 на базата на 10 оценки

Отзиви

Таня
Това дали действат или не ,зависи от въображението ни с което ще подходим към тях. Никой камък не може да промени нещо в живота ти,но внушението е голяма работа. Аз всеки ден нося нефрит и нищо ама съвсем нищо не съм усетила да промени здравословно или на психическа основа. Всичко е във вярването. А за лечение и масаж с камъни - може би при затоплянето им да имат някакъв ефект върху тялото,но това може да направите и с гореща вана, масажор ,ел.възглавничка ... ефекта е еднакъв - загряване. Аз нося камъни защото са красиви и обичам да се кича с тях,ползвам ги за бижута години наред и не съм почувствала някаква разлика у мен. Така,че колкото и книги да съм изчела за лечебната сила на камъните , не са ме убедили в тези си качества.Вярвайте и ги носете, може пък внушението да ви помогне,кой знае!
Аз имам гердан с кръст и гривна от този камък, ще видим дали върши работа. Дали ще ме направи по спокоен, и да се фокусирам над важните неща.
Всички камъни са полезни за хората
Найстина е страхотен камък за зодия Козирог. Чуствам се сякаш нищо неможе да ме нервира, даже успокоявам останалите около мен.
Не се изказвай не подготвена скъпа ивета преди да си прочела и проучила нещата за каквото и да било в противен случай ставаш смешна .Камъните са истински за разлика от някой хора и те наистина помагат
Виж още отзиви
Коментирай
loading...