PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Малахит

Малахит

  1. Малахит
  2. Научни данни за Малахита
  3. Мистични свойства на Малахита
  4. Лечебни свойства на Малахита
  5. Магически свойства на Малахита

Лечебни свойства на Малахита

Малахита насърчава растежа и изгражда силата в много отношения. Това е чудесен камък за бременни жени и е успешно средство срещу сърдечни болки и сърдечна астма. Зрителните нерви в очите могат да бъдат подсилени с ежедневно миене на очите с малахитена вода.

Мелахит разполага с чудесни лечебни свойства и поради високото си съдържание на мед има много стабилни пулсации в областта на електромагнитната енергия. Този камък поема негативната енергия от полето на аурата. Той пречиства и балансира аурата на ползвателя си и го предпазва от ефектите на отрицателните енергии.

С помощта на този камък можете да противодействате на саморазрушителните романтични тенденции и да насърчите истинската и чиста любов. Мелахита повишава емоционалната стабилност и баланса на тялото като цяло. Намалява вредните проявления при облъчване с радиация, астма, артрит и тумори.

Рейтинг:
3.7/5 на базата на 6 оценки

Отзиви

Нина
Аз съм зодия Дева , мога ли да нося медальон или гривна .
Да хубав е но е и много красив в духуво.
Кристалина
Препоръчвате ли миенето ва очите с малахитена вода? Би било чудесно, ако помага. Принципно малахитът е токсичен и не се използва за елексири...Пробвали ли сте го?
Борислава
По принцип един камък ако е истински би трябвало винаги да остава студен
Анонимен
Човек, който много обичах преде време ми подари сребърен пръстен с малахит. Дори след като се разделихме не успях да го сваля, напоследък обаче забелязах нещо странно когато докосвам новия си приятел мястото където е пръстена или по точно камъка остава студено. на какво може да се дължи това?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...