Назад до Кварц

Кварц

  1. Кварц
  2. Научни данни за Кварца
  3. Мистични свойства на Кварца
  4. Лечебни свойства на Кварца

Мистични свойства на Кварца

Прозрачността на кварца не оказва влияние на неговите енергийни способности. Кварца усвоява, съхранява, балансира, усилва, фокусира и предава енергия. Неговата универсална енергия много често се използва за активиране на други кристали.

Кварцовите кристали могат да повишат енергията до най-високи нива. Той подобрява мислите, които също са форма на енергия и са изключително полезни за лечебни цели, медитация, защита и насочване. Всеки отделен цвят кварц работи във всеки аспект на битието ни. Те са нашата духовна библиотека и са достъпни по всяко време. Те са полезни са съхраняване и извличане на всякакъв вид информация, тъй като всяка информация си има своя конкретна енергия. Кварца ще хармонизира и балансира връзката ви с околната среда и в личните ви взаимоотношения.

Кварцът има способността да разсейва кармичните следи и удвоява биомагнитното ви поле. Той генерира електромагнетизъм и разсейва статичното електричество.

Кварцът обикновено се използва, за да се оттървете от негативността и отрицателната енергия. Използва се, за да ви пречисти духовно, умствено и физически. Той е един от най-добрите защитни камъни. Полезен е за изясняване на емоционалните процеси, което в резултат ще повиши вашата креативност и вдъхновение. Използва се за повишаване на концентрацията и запаметяване на това което сте научили.

Кварцът е мощен камък за психическа защита и предпазва от негативна енергия и черна магия. Той е много полезен за чакрата на третото око, тъй като може да се използва за общуване с духове и други светове. Кварцът има достъп до древните мъдрости и може да ви ги предаде. Той е идеален за астрално пътуване и ясновидство.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

При алергии може ли да се използва?
Отвори си третото око с него
Намерих голямо находище на кварц но не зная какво да го правя.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...