PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Работа с кристалите и камъните

Запазване на мисловна форма

Една мисловна форма съществува и продължава да въздейства върху получателя, докато зад нея се крие някаква форма на внимание. Понякога в работата с кристалите ще искате да удължите времетраенето на някой процес, например при лекуването. Ще бъде трудно, ако не и невъзможно, да присъствате лично през цялото време. А и другият човек надали ще може да прекара толкова дълго с вас. Ето една техника, която да използвате, за да поддържате и проектирате мисловна форма или визуализация на някакво разстояние за по-продължително време.

  1. Набавете си снимка на човека, с когото ще работите. Или пък го скицирайте, доколкото умеете. (Няма никакво значение дали портретът ще бъде добре нарисуван или точен.) Поставете го на олтар или друго специално място, където, няма да бъде пипан. Използвайте кварцов кристал, който усещате подходящ за случая, Прочистете го, преди да започнете.
  2. Седнете или застанете удобно, прочистете се и се центрирайте. Фокусирайте се върху образа на приемащия и визуализирайте мисловната форма, която искате да проектирате. Вижте ясно всяка подробност и я запазете на фокус. В същото време дръжте кристала с една или с две ръце и се взирайте в него, изпращайки проекцията с поглед.
  3. Използвайте дишането си, за да проектирате визуализацията или мисълта в кристала. Вдишайте и проектирайте при издишва нето.
  4. След това поставете кристала върху снимката. С волята си накарайте вибрациите на кристала, които сега изразява вашата    мисъл или визуализация, да се проектират непрекъснато у човека чрез портрета му. Това ще става постоянно независимо от вашето присъствие или отсъствие.
  5. Сега можете да прочистите себе си и да се заемете е делничните си дела. От време на време от мястото си фокусирайте кристала, ако почувствате, че излъчването отслабва. (Интуицията ще ви го подскаже.)
  6. Бихте могли да носите със себе си в джоба или в някаква кутийка друг, по-малък кристал, който да ви напомня при нужда да „настройвате" по-големия.
  7. Подходящата продължителност за този процес е трийсет дни. Но можете да продължите толкова дълго, колкото смятате за необходимо.
  8. Koгато приключите, снемете кристала от портрета и го прочистете. Прочистете отново и себе си и постъпете с портрета, както решите, че е уместно.
Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...