PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Жад

Жад

  1. Жад
  2. Научни данни за Жадът
  3. Мистични свойства на Жадът
  4. Лечебни свойства на Жадът
  5. Магически свойства на Жадът

Лечебни свойства на Жадът

Жадът се смята за камък на сърцето. Той укрепва бъбреците, нервната система, имунната система и заздравява органите, които пречистват кръвта.

Всички цветове Жад са известни с това, че предпазват децата ото заболяване. Той има много силни успокояващи вибрации, които могат да бъдат от полза по много начини.

Зеленият Жад създава спокойствие, хармония и мир и противодейства на  депресията, злите духове и може да сбъдне мечти, които са ясни и точни.

Черен Жад – полезен е когато сте подложен на атака и оцеляването ви е поставено на карта. Този камък ще ви даде сили да се борите.

Син Жад – помага за неутрализиране на кармични влияния и емоционални проблеми свързани с тях. Съдейства за по добрата релаксация и медитация.

Кафяв Жад – има успокояващо действие и освобождава от тялото прекомерно силната енергия. Помага да се адаптирате по-лесно към нова обстановка и преодоляване на негативните събития случващи се в дома.

Жад с цвят на Лавандула – помага с набавянето на свежи идеи и креативност. Помага ви да разберете сънищата си на психично ниво и по-бързото възстановяване след  несполучлива любовна връзка.

Оранжев Жад – полезен е в създаването на здравословен скептицизъм.

Червен Жад – помага при справянето с чувството на гняв и освобождава насъбралото се напрежение.

Бял Жад – има изключително успокояващ ефект и се използва за заземяване и подпомагане вземането на решения.

Жълт Жад – помага да разбирате по-добре противоположния пол.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...