Назад до Арагонит

Арагонит

  1. Арагонит
  2. Научни данни за Арагонита
  3. Мистични свойства на Арагонита
  4. Лечебни свойства на Арагонита

Мистични свойства на Арагонита

Традиционно Аргонита е камък за обучение. Той се използва при дълбока и спокойна медитация, тъй като издига емоциите. Представя ни една ясна картина и ни учи да сме търпеливи, когато сме подложени на стрес. Помага ни при взимането на решения за бизнеса и лични проблеми.

Шестоъгълните кристални форми на Аргонита символизират хексаграма и звездата на Давид. Кристалните му клъстери ни показват как човек се отнася към Вселената като цяло. Те излизат навън от центъра на камъка, както индивидуалната душа, която расте и се проявява чрез преживяванията и събитията в живота.

Арагонита ни напомня за нашия истински център, тъй като неговата енергия влиза и се появява около нас, като житейските събития. Той отразява нашето духовно и физическо развитие и как си взаимодействаме със света около нас и живота.

Това е добър камък за семейната среда, тъй като действа успокояващо и облекчава вътрешното безпокойство и нерви. Камъкът ни учи на самодисциплина и помага на човек с упорство да се движи напред в живота, преодолявайки старите ограничения.

Рейтинг:
4.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...