BIBIOTIC - българският постбиотик от ново поколение
Назад до Ангелит

Ангелит

  1. Ангелит
  2. Научни данни за Ангелита
  3. Мистични свойства на Ангелита
  4. Лечебни свойства на Ангелита

Научни данни за Ангелита

Анхидрита е сравнително често срещан седиментен минерал, който образува огромни скални слоеве. Той не се образува директно, а в резултат на обезводняването на скалите формиращи минералния гипс. Тази загуба на вода предизвиква намаляване на обема на скалния слой и води до образуването на пещери. Добрите екземпляри на минерала са изключително редки. Такива са намирани в Мексико и Перу, те са със хубав син цвят. Понякога обаче се появяват и лилаво-сини анхидрити, точно те се наричат ангелит заради ангелския си цвят.

Анхидрита се среща в Мексико, Перу, Германия и американския щат Ню Мексико, но по-късно е получил своето наименование Ангелит. Това е станало по време на Хармоничната Конвергенция през 1987г. в Перу. Използва се за съзнателна връзка с Ангелските светове, посредством вибрацията на този страхотен лилаво-син камък.

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Божана Петрова
Много нежен камък:) Поздравления за блога - съдържа ценна и систематизирана информация.
Silvana
mnogo krasiv kamyk ,angelska krasota!
Анонимен
Neveroqten , nejejen , i krasiv kamak !!!
Гинка Георгиева
Получих подарък - гривна, в която има и ангелит, в любимия ми цвят. Много красив камък.
До анонимен от 11 октомври
Това българите са голяма работа! Човек нещо реши да направи, и хоп - винаги има някоя голяма умна глава, да му дава акъл и да го кастри! Хората са си направили труда да направят сайт, да опишат систематизирано толкова много камъни! И умникът от 11 октомври, хоп - да се направи на интиресен: "Внимавайте и се подготвяйте добре..." Можеше ли и без това!? Ама не, бай ганьо с комплексите си за малоценност трябва да се покаже, колко е велик!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...