Назад до Ангелит

Ангелит

  1. Ангелит
  2. Научни данни за Ангелита
  3. Мистични свойства на Ангелита
  4. Лечебни свойства на Ангелита

Лечебни свойства на Ангелита

Ангелитът подравнява физическите и етерните полета за изцеление както на вас самите, така и на другите. Той ще обнови и подмлади нещата от битието, които не ни носят щастие. Освен това осигурява защитно поле около района където е поставен.

Ангелитът е камък свързан и с лекуването на гняв.Гневът ни кара да се самоизолираме, този камък ще ви помогне да подобрите комуникацията с хората и със самия себе си. Това е особено вярно през тези дни, когато всичко се обърка. Някои хора обвиняват другите, някои обвиняват себе си. И в двата случая angelite ни помага да си върнем  вътрешната и външната хармония, обединявайки ни с чувство на Единството на всичко живо.

Ангелитът може да се използва за облекчаване на болка, както физическа, така и психологическа и се бори с жестокостта и бруталността. Той също е бил използван за облекчаване на болката от язви на стомаха и слънчево изгаряне.

Той също е бил използван при възпаление на гърлото и проблеми с щитовидната жлеза.  Лечебните му  вибрации също са свързани с горната част на белите дробове. Ангелитът балансира течностите на организма  ще  освободи излишната телесна течност.  Използва се и за пречистване на аурата и активиране на ангелското съзвучие.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Божана Петрова
Много нежен камък:) Поздравления за блога - съдържа ценна и систематизирана информация.
Silvana
mnogo krasiv kamyk ,angelska krasota!
Анонимен
Neveroqten , nejejen , i krasiv kamak !!!
Гинка Георгиева
Получих подарък - гривна, в която има и ангелит, в любимия ми цвят. Много красив камък.
До анонимен от 11 октомври
Това българите са голяма работа! Човек нещо реши да направи, и хоп - винаги има някоя голяма умна глава, да му дава акъл и да го кастри! Хората са си направили труда да направят сайт, да опишат систематизирано толкова много камъни! И умникът от 11 октомври, хоп - да се направи на интиресен: "Внимавайте и се подготвяйте добре..." Можеше ли и без това!? Ама не, бай ганьо с комплексите си за малоценност трябва да се покаже, колко е велик!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...